Til innholdet

Lys og pen leilighet med veranda, parkering og mye lagringsplass. God beliggenhet med nærhet til alle sentrumsfunksjoner

Riddervold Jensens gate 2
Prisantydning 1 290 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 35
BRA: 35 m²
Soverom: 0
Byggeår: 1947
Tomtareal: 4102 m²

Visninger

søndag 20. januar Kl 14.00 - 15.00

Dokumenter

Lys og pen leilighet med veranda, parkering og mye lagringsplass. God beliggenhet med nærhet til alle sentrumsfunksjoner


Kort om eiendommen

Pen og praktisk leilighet med funksjonell og arealeffektiv planløsning med alt på-ett-plan i 1. etasje. Boligen gir et lyst og godt inntrykk og er i den senere til malt opp i lyse farger. Det er rikelig med oppbevaringsplass i leilighetens boder. Ut for stuen er det en romslig balkong vendt mot vest og med god plass til utemøblementene.

Eiendommen ligger meget attraktivt og sentralt på Heimdal og "midt i smørøyet" i et av byens mest populære boligområde. En ypperlig beliggenhet for deg som ønsker å bo veldig sentralt og med "alt" nesten rett utenfor eget hjem. Velkommen til visning!

Finn.no: Lokalområde

TØNSBERG - HEIMDAL

Adresse

Riddervold Jensens gate 2 3117 Tønsberg 1. etasje

Innhold

Penog praktisk leilighet med funksjonell og arealeffektiv planløsning med alt på et plan i 1. etasje.
Boligens inndelingen er som følger:

Innvendige rom i 1. etasje:
Entré/gang, baderom med dusj, wc og baderomsinnredning og stue med åpen kjøkkenløsning og utgang til veranda.

Utvendige rom:
Det tilhører to egne boder i kjeller med areal på hhv. 2- og 4 kvm.
Det er også en egen bod på loft med areal på ca. 4 kvm.

Det er felles vaskerom i kjelleren med plass til egen vaskemaskin.

Standard

Arealeffektiv og pen leilighet med fin beliggenhet i 1. etasje. Leiligheten er nylig malt opp og fremstår som attraktiv. Vinduene ble skiftet ut i 2011 og det ble drenert rundt huset i ca. 2007.
Selve bygget ble utvendig malt i 2018, og i 2017 ble det innstallert nytt calling-anlegg/porttelefon.

En beskrivelse av leiligheten er som følger:
Man kommer inn i gangen via fellesgang og felles inngangsparti.
Her finner man garderobeskap og annen plass til å henge fra seg yttertøy og plassere sko.
Fra gangen er det direkte adkomst til badet. Badet er i utgangspunktet eldre, men det ble byttet servant m/blandebatteri og baderomsinnredning i 2016. Da ble også badets stikk-kontakter og elektrisk anlegg skiftet
Det er varme i gulvet og venylbelegg samt el-vifte på veggen for utlufting. Vinduet kan også åpnes.

Det er åpen stue- kjøkkenløsning med utgang til delvis overbygget, vestvendt veranda på 10 kvm. Trapp fra verandaen og ned til hagen.
Kjøkkeninnredningen er velfungerende og har glatte, hvite fronter med håndtak i børstet stål. Det er godt med plass i over- og underskap samt i skuffene. Fliser mellom kjøkkenbenk og overskap samt lysarmatur for godt arbeidslys. Det er avsatt plass til kjøleskap og komfyr.

Stuedelen er nokså romslig og alle vinduene tilfører rommet rikelig med naturlig lys. Det er god plass til tv-møblement i tillegg til spisebord og diverse andre møbler.
I stua er det også montert en eldre vedovn.

Diverse teknisk
- Sikringsskap med automatsikringer
- Altiboks tv og bredbånd
- Porttelefon/callinganlegg
- Varmtvannsbereder på 116 ltr

Beliggenhet

Eiendommen ligger meget attraktivt og sentralt til på Heimdal og "midt i smørøyet" i et av byens mest populære boligområde. Dette er en ypperlig beliggenhet for deg som ønsker å bo meget sentralt og med de fleste sentrumsfunksjoner rett i nærheten. I tillegg ligger boligen godt tilbaketrukket i rolig boliggate uten gjennomgangstrafikk.

Det er kort gangavstand til Tønsberg sentrum og bl.a. til Tønsberg jernbanestasjon. Sykehuset i Vestfold ligger kun et par hundre unna, og MENY dagligvare på Heimdal m/bl.a. post i butikk m.m. ligger nesten vis a vis. Kilen handelsområde ligger også i nærmiljøet.

Videre er det gangavstand til skoler, barnehager, idrettsanlegg, forretninger, bank og busskommunikasjon.

Fine tur- og rekreasjonsområder i nærheten, herunder bl.a. Frodeåsen, Byskogen og Messeområdet.Flere kilometerlang lysløype finner du kun noen få hundre meter fra eiendommen.

Enkel tilkomst til E-18 mot Oslo og Kristiansand. Her bor du også særdeles sentralt i forhold til Torp Lufthavn (ca. 20 minutter med bil).

Adkomst

Fra Tønsberg kjører man Slagenveien ned mot Kilen. Ta Dietrichsvei til venstre og Riddervold Jensens gate til høyre. Leilighetsbygget er beliggende på venstre hånd i nr. 2. Det vil bli skiltet med visningsskilt ved fellesvisninger.

Reiserute frem til eiendommen:
Ved å trykke på kartet til høyre i nettannonsen, får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon og frem til eiendommen.

Type, eierform og byggeår

Leilighet i 6-mannsbolig i borettslag, oppført i 1947.

Bygninger og byggemåte

6-mannsbolig som er fundamentert på støpte såler i betong. Støpte gulver mot mark.
Drenering til kultet masse/drensledninger. Det er synlig vortepapp langs grunnmur. Eier opplyser at det er drenert i 2007. Ikke vurdert.

Yttervegger i tre . Isolert fra byggeår. Stående malt tømmermannskledning. Innkledde gesimser og takutstikk. Eier opplyser at utvendige overflater er malt i 2018.

Valmet tak. Taket er tekket med betongstein.

Vinduer av toppsving. 2- lags energiglass. Ventil i overkant. Vinduer fra 2011.
Terrassedør fra stue til terrasse, isolert malt dør fra 2003. Med vindstopp. 2- lags glass.

Terrasse ut for stue er bygget på terreng med impregnerte materialer. Støpte fundamenter i betong. Malt rekkverk av stående tømmermannskledning. Trapp til terreng. Terrassen er noe overbygget og har et areal på ca. 10 kvm.

Dette er et utdrag fra tilstandsrapporten til takstmann Hans Holt. Rapporten ligger som vedlegg i salgsoppgaven.

Det er den faktiske bruken av rommene på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommene kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Felleskostnader og hva de inkluderer

Felleskostnad : 2.778,- pr. mnd. 
Dugnad: 50,- or. mnd.
Kabel-tv: 318,- pr. mnd.

Totale felleskostnader er dermed kr 3.146,- pr. måned som inkluderer blant annet følgende:
* Kabel-/TV og bredbånd fra Viken Fiber ("TV-pakke stor og fiber 5/5").
* Kommunale avgifter
* Felles bygnigsforsikring
* Forretningsførerhonorar
* Felles strøm
* Renter og avdrag på felles lån
* Drift og vedlikeholdskostander
* Andre felleskostander til borettslaget

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 35 kvm, Bruksareal: 35 kvm, Bruttoareal: 39 kvm.
I tillegg er det boder i kjelleren på hhv. 2- og 4 kvm. samt bod på loftet på ca. 4 kvm.

Oppvarming

Det er vedovn i stua og varme i gulvet på badet.
Ellers vanlig elektrisk oppvarming med panlovn.

Parkering

Borettslaget har ca. 28 p-plasser ute. P-plass er inkludert i felleskostnadene. P-plass følger leilighet.

Areal og eierform

Areal: 4 102 kvm. Eierform: Festet fellestomt

Fellesareal og hage

Felles hage som er anlagt med plen, busker og trær. Gårdsplassen og biloppstillingsplasser er asfaltert.

Eier

Johnny Einar Einarsen

Vei, vann og avløp

Tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et område som i kommuneplanen er avsatt til boligbebyggelse - nåværende.
Eiendommen ligger ikke i regulert område.
Det er ikke igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen iflg. opplysninger fra Tønsberg kommune.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 23.12.1948. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Borettslag: Kilen II, Orgnr.: 855019892 Andelsnr.: 3 Andel fellesgjeld: 78000, Andel fellesformue: 16013

Lånevilkår og felleslån
Lån 1: Eika med lånenummer 152095123. Annuitetslån med restløpetid 4 år og 2 mnd. Restgjeld pt.: kr. 454.158,- og flytende lånerente pt. 2,45%
Lån 2: Eika med lånenummer 152089298. Annuitetslån med restløpetid 20 år 9 mnd. Restgjeld pt.: kr. 2.234.408,- og flytende lånerente pt. 2,45%
Lån 3 Husbanken med lånenummer 1-11745941. Annuitetslån med restløpetid 7 mnd. Restgjeld pt.: kr. 25.200,- og flytende lånerente pt. 1,41%

Det ingen IN-ordning (individuell nedbetalingsordning) for andelshaverne i borettslaget.

Borettslaget består av 44 andelsleiligheter.

Borettslaget har fra 01.07.2018 dugnadsrefusjon. Dugnadspenger innbetales med kr. 50 pr  måned og utbetales en gang i året dersom andelseier stiller til dugnader. Styret sender liste til forvaltningskonsulent for refusjon. Refusjon av dugnadspenger skjer i januar året etter innbetaling og blir trukket fra i felleskostnadene.

Sikringsfond:
Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.Sikringsfond er en forsikringsordning som dekker tap borettslaget får som følge av at andelseiere misligholder betaling av løpende fellesutgifter. Medlemskap i sikringsordning kan tegnes av det enkelte borettslag, eller av boligbyggelag på vegne av tilknyttede borettslag.

Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer, og medlemmer tilknyttet boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Forkjøpsretten forhåndsutlyses på Obos sine hjemmesider www.obos.no.

Prisantydning

1 290 000,- / Felleskostnader: 3 146,- pr. mnd

Beregnet totalkostnad

1 290 000,- (Prisantydning) 78 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 1 368 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger) Omkostninger 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 7 187,- (Forhåndsavklaring av forkjøpsretten) -------------------------------------------------------- 12 319,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 1 380 319,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Hans Holt Byggmester/Takstmann Takstdato : 08.01.2019

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Kommunale avgifter

Inkludert i fellesutgiftene.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Meglerprovisjon (Kr.33 000)
Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995)
Digital markedsføring (Kr.12 200)
Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875)
Annonsering i avis etter avtale med selger.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Protecor Forsikring ASA, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen  dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Fullstendige vilkår for boligselgerforsikringen kan hentes på www.protectorforsikring.no. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Tor Fredrik Westrum Lindman

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Tor Fredrik Westrum Lindman

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?