Til innholdet

Koselig, arealeffektiv rekkehusleilighet på en flate! Solrik terrasse og hageflekk. Garasje

Nyveien 24C
Prisantydning 1 675 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 57
BRA: 62 m²
Soverom: 1
Byggeår: 1974
Tomtareal: 13749 m²

Visninger

søndag 20. januar Kl 12.00 - 13.00

Dokumenter

Koselig, arealeffektiv rekkehusleilighet på en flate! Solrik terrasse og hageflekk. Garasje


Finn.no: Lokalområde

Tønsberg/Barkåker

Adresse

Nyveien 24C 3157 Barkåker 1. etasje

Adkomst

Fra Tønsberg sentrum kjører man til Barkåker sentrum og tar inn i Nyveien. Følg Nyveien og borettslaget ligger øverst på venstre side.  Det vil bli skiltet til fellesvisninger.

Beliggenhet

Fin beliggenhet med gode solforhold og hyggelige uteområder. Usjenert i rolige og barnevennlige omgivelser med skole, barnehage og idrettsanlegg i umiddelbar nærhet. Gangavstand til Kiwi dagligvare og Barkåkers særdeles hyggelige cafè. Det er også flere lekeplasser like i nærheten, samt kort vei til turterreng og lysløype. Det er gode bussforbindelser til både Horten og Tønsberg, samt kort vei til E18.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Borettslag, oppført i 1974

Bygninger og byggemåte

Boligen er på én flate og inneholder:

1. etasje: Gang, kjøkken, stue med utgang til terrasse/hage, soverom, bad og bod.

Til boligen hører også en utvendig bod og garasjeplass i rekke.

Bygget er fundamentert med støpt gulv med oppforet tilfarere. Yttervegger i bindingsverk med 10 cm isolasjon og vegger er utvendig panelt. Sperretak med pulttak form er tekket med asfaltpapp e.l.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 1, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 57 kvm, Bruksareal: 62 kvm, Bruttoareal: 67 kvm

1. etasje: 57/62 kvm P-rom/BRA

Møblering / utstyr

Varmepumpe er fra 2010. Service utført i 2017.

Standard

Meget hyggelig leilighet innredet i tiltalende farger og effektivt utnyttet. Via et overbygget inngangsparti, som fungerer som en særdeles hyggelig frokostplass, kommer man inn i leilighetens gang. Denne har belegg på gulv og malte vegger. Innenfor er en lys og åpen stue med store vinduer som slipper inn godt med naturlig lys og gir hyggelig utsyn mot den trivelige terrassen og hagen. Stuen er av god størrelse og rommer både sofa og spisestue. Gulvet har laminat og vegger er lysmalte. Terrassen utenfor er meget romslig, og er et hyggelig og usjenert sted å nyte sol på ettermiddagene. Herfra har man også tilgang til en liten hageflekk avskjermet med hekk, hvor man kan pusle i bed, uten at det blir for omfattende.

Kjøkkenet er effektivt og smart utnyttet. Oppvaskmaskin står på benk og kan om ønskelig følge med. Ellers er det en god arbeidsbenk med vindu over, slik at man kan titte ut mens maten tilberedes. Det er belegg på gulv og tapetserte vegger.

Soverommet er stort og deilig, og har plass til både en stor dobbeltseng og romslig garderobe. Det erhelt laminatgulv og malte vegger. Badet er enkelt innredet med belegg på gulv og tapet på vegger. Rommet inneholder wc, dusjkabinett, servant og opplegg for vaskemaskin.

Det er god oppbevaringsplass i leiligheten, med både en utvendig og innvendig bod. Det følger også med en garasjeplass i rekke.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med bl.a. varmepumpe.

Parkering

Det følger garasje med alle leilighetene, det betales kr. 350,- i leie for garasjen og dette innkreves sammen med fellesutgiftene. I tillegg er det mulighet for å parkere en bil ved inngangspartiet.

Areal og eierform

Areal: 13 749 kvm, Eierform: Fellestomt

Fellesareal og hage

Felles tomt med fint opparbeidet plen og asfalterte veier. Leiligheten har en ideell andel av tomten utenfor stuen med opparbeidet gressplen og solrik uteplass.

Tilliggende fasiliteter

Laget har tv-avtale med Canal Digital.

Eier

Karin Rogne

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et område som i kommunedelplanen er avsatt til "boligbebyggelse - nåværende" med vedtaksdato 03.02.2016.

Eiendommen ligger ikke i regulert område.

Eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre plan og bygningslov, og ligger ikke innenfor et område med nedlagt midlertidig forbud mot tiltak.

Det er ikke igangsatt planleggingsarbeider på et område som inkluderer/berører eiendommen.

Det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.

Alle opplysninger er innhentet fra Tønsberg kommune.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 22.01.1975. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Borettslag: Nordre Fritzølia Borettslag, Orgnr.: 954398579 Andelsnr.: 26 Andel fellesgjeld: 194000, Total gjeld: 8765244, Oppdatert pr: 01.12.2018

Lånenummer OBOS02-98207703001, annuitetslån, restsaldo kr. 8.765.244,-, restløpetid 22 år 4 mnd, 12 term pr. år, fastrente 3,80%.

Mulighet for individuell nedbetaling på hele eller deler av fellesgjeld (IN-lån): Nei

Totale felleskostnader pr. d.d. kr 3.605,- pr. md.
Herav:
Garasjeleie 350,-
Felleskostnad 2.843,-
Mediapakke 412,-

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Kort om borettslaget:
Borettslaget består av 38 andelsleiligheter.
Nordre Fritzølia Borettslag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 954398579, og ligger i TØNSBERG kommune med følgende adresse:
Nyveien 18 A - D
Nyveien 20 B - D
Nyveien 22 A - B
Nyveien 24 A - D
Nyveien 26 A - D
Nyveien 28 A - D
Nyveien 30 A - D
Nyveien 32 A - D
Nyveien 34 B - D
Nyveien 36 A - D
Gårds- og bruksnummer : 58/112

Kontaktperson for borettslaget hos forretningsfører:
Fred-Arne Østrem pr. telefon 33 30 94 73 ev. pr. e-post: fred.arne.ostrem@obos.no.

Styreleder i borettslaget:
Inger-Marie A Oppegård, e-post: inger_andersen@hotmail.com.

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer, og dernest medlemmer tilknyttet OBOS. Meldefrist for bruk av ansiennitet: 23.01.2019.

Prisantydning

1 675 000,- / Felleskostnader: 3 605,- pr. mnd Felleskostnader dekker: Bygningsforsikring, utvendig vedlikehold, betjening av fellesgjeld, kommunale avgifter, Canal Digital TV, garasje, honorar til styret og forretningsfører.

Beregnet totalkostnad

1 675 000,- (Prisantydning) 194 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 1 869 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger) Omkostninger 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 7 187,- (Forkjøpsrettsavklaring) -------------------------------------------------------- 12 319,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 1 881 319,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jan Erik Rossavik Takstdato : 10.01.2019 Ligningsverdi : 440 592,- Sekundær ligningsverdi : 1 586 131,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E

Forsikring

If Skadeforsikring Polisenummer: 1579843

Kommunale avgifter

Inkludert i felleskostnadene

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - SELGER (Kr.5 750) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 1 869 000,-) (Kr.26 900) Markedspakke (Kr.12 200) Tønsbergs Blad 160119 (Kr.4 500) Kommunale opplysninger (Kr.2 970) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 100) Pantattest selger (Kr.387) Servitutter (Kr.172) Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.430) Totalt kr. (Kr.63 784)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Protecor Forsikring ASA, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen  dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Fullstendige vilkår for boligselgerforsikringen kan hentes på www.protectorforsikring.no. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Selger opplyser at det hender det klukker i vasken og surkler i wc (sjelden) etter bruk.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Marianne Gran

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Marianne Gran

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?