Til innholdet

HEIMDAL; Snerten og praktisk leilighet som er pent oppusset m/bl.a. renovert bad!

Riddervold Jensens gate 2
Prisantydning 1 390 000 , -
Boligtype: Annet
P-ROM: 30
BRA: 30 m²
Soverom: 1
Byggeår: 1947
Tomtareal: 4102 m²

Visninger

søndag 2. desember Kl 14.00 - 15.00

HEIMDAL; Snerten og praktisk leilighet som er pent oppusset m/bl.a. renovert bad!


Adresse

Riddervold Jensens gate 2 3117 Tønsberg 2. etasje

Boligens innhold

Snerten og praktisk leilighet med funksjonell og arealeffektiv planløsning med alt på et plan i 2. etasje. Boligens inndelingen er som følger:

Innvendige rom i 1. etasje:
Entré
Baderom med dusj, wc og baderomsinnredning
Stue med åpen kjøkkenløsning og utgang til balkong
Soverom.

Utvendige rom:
Det tilhører to egne boder i kjeller med areal på hhv. 2,6 m2 og 6,5 m2.  Den minste boden har fastmonterte hyller i tre. Det er også en egen bod på loft med areal på 5,5 m2.

Det er felles vaskerom med plass for vaskemaskin i kjeller.

Standard

Boligen er vesentlig oppgradert de to siste årene, bl.a. renovert baderom, ny kjøkkeninnredning, samt noe nye overflater. Oppussing er utført i gjennomført stil med helhetlig og moderne fargevalg og boligen gir et gjennomgående godt inntrykk. Beskrivelse av de ulike rom og deler av eiendommens utstyr er som følger:

Leiligheten er normalt godt vedlikeholdt, og har stort sett normal elde og slitasje ut fra alder.  Bad er vedlikeholdt og noe utvidet for ca. 3 år siden med blant annet nye fliser på gulv og vegger. Nytt gulv på balkong i 2017. Vinduer er fra 2011.

Stuen:
Stuen er et lyst rom, hvor det er godt med lysinnslipp. Rommet er møbleringsvennlig med store veggflater. Legg merke til den smarte løsningen med det fastmonterte inn- og utfeltbare spisebordet som medfølger. Det er pipe med mulighet for ildsted.

Kjøkkenet:
Kjøkkenet har ny (2015) og delikat innredning med slette fronter og laminat benkeplater. Det er intergrerte hvitevarer som platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Ventilator med utlufting i yttervegg.

Baderommet:
Badet er pusset opp i 2015 med nye baderomsplater og malt glassfiberstrie på vegger, ny servant med skap, speil og lysarmatur, nytt sokkeltoalett, samt nytt dusjarmatur på vegg i dusjnisje. På gulv er det vinylbelegg med varmakabler. Badet ventileres via el-vifte i vegg og over tak.

Soverommet:
Soverommet er romslig med plass til dobbeltseng og nattebord. Det er montert en romslig skyvedørsgarderobe og to praktiske veggskap over seng i 2015.

Innvendige overflater:
Gulv: Det er eikeparkett i alle rom, bortsett fra baderommet.
Vegger: Det er malt tapet i alle rom, bortsett fra baderommet.
Himling: Det er malte plater i alle rom.

Diverse om tekniske installasjoner:
* Felles varmtvannsberedere for leilighetene som står i kjeller.
* Utvendig malt i 2017
* El-skap med automatsikringer. Felles el- skap med nabo- leilighet i 2- etasje. 32 ampere hovedsikring

Beliggenhet og nærområdet

Eiendommen ligger meget attraktivt og sentralt på Heimdal og "midt i smørøyet" i et av byens mest populære boligområde. En ypperlig beliggenhet for deg som ønsker å bo veldig sentralt og med "alt" nesten rett utenfor eget hjem. I tillegg ligger boligen godt tilbaketrukket i rolig boliggate uten gjennomgangstrafikk.

Det er kort gangavstand til Tønsberg sentrum og bl.a. til Tønsberg jernbanestasjon. Sykehuset i Vestfold ligger kun et drøyt stenkast unna, og MENY dagligvare på Heimdal m/bl.a. post i butikk m.m. ligger nær vis a vis. Kilen handelsområde ligger også i nærmiljøet.

Det er videre gangavstand til skoler, barnehager, idrettsanlegg, forretninger, bank og busskommunikasjon.

Fine tur- og rekreasjonsområder i nærheten, herunder bl.a. Frodeåsen, Byskogen og Messeområdet. Kilometerlang lysløype finner du kun noen få hundre meter fra eiendommen.

Enkel tilkomst til E-18 mot Oslo og Kristiansand. Her bor du også særdeles sentralt i forhold til Torp Lufthavn (ca. 20 minutter med bil).

Se for øvrig vedlagte nabolagsprofil som beskriver området fasiliteter og avstander til disse.

Type, eierform og byggeår

Annet Borettslag, oppført i 1947

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 1, Bad: 1, Antall rom: 4

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 30 kvm, Bruksareal: 30 kvm, Bruttoareal: 33 kvm

1.Etasje: BTA/BRA/P-rom: 53/30/30 m2

Primærrom (p-rom) består av følgende rom:
Alle innvendige rom i leiligheten er medtatt i primærrommene.

De oppgitte arealer er hentet fra Tilstandsrapport utført av Byggmester/ Takstmann Hans Holt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Fra Tønsberg kjører man Slagenveien ned mot Kilen. Ta Dietrichsvei til venstre og Riddervold Jensens gate til høyre. Leilighetsbygget er beliggende på venstre hånd i nr. 2. Det vil bli skiltet med visningsskilt ved fellesvisninger.

Reiserute frem til eiendommen:
Ved å trykke på kartet til høyre i nettannonsen, får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon og frem til eiendommen.

Fellerkostnader og hva de inkluderer

Felleskostnad : 2.778,- pr. mnd. 
Dugnad: 50,- or. mnd.
Kabel-tv: 318,- pr. mnd.

Totale felleskostnader er dermed kr 3.146,- pr. måned som inkluderer blant annet følgende:
* Kabel-/TV og bredbånd fra Viken Fiber ("TV-pakke stor og fiber 5/5").
* Kommunale avgifter
* Felles bygnigsforsikring
* Forretningsførerhonorar
* Felles strøm
* Renter og avdrag på felles lån
* Drift og vedlikeholdskostander
* Andre felleskostander til borettslaget

Parkering

Borettslaget har ca. 28 p-plasser ute. P-plass er inkludert i felleskostnadene. P-plass følger leilighet.

Areal og eierform

Areal: 4 102 kvm, Eierform: Festet fellestomt

Fellesareal og hage

Andel av felles hage som er anlagt med plen, busker og trær. Gårdsplassen og biloppstillingsplasser er asfaltert.

Eier

Marthe Rosenløw Eeg

Ferdigattest

Boligen har/har ikke ferdigattest datert XX.XX.XXXX Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Borettslag: Kilen II, Orgnr.: 855019892 Andelsnr.: 5 Andel fellesgjeld: 78000, Andel fellesformue: 16013, Total gjeld: 2744406

Lånevilkår på felleslån:
Lån 1: Eika med lånenummer 152095123. Annuitetslån med restløpetid 4 år og 3 mnd. Restgjeld pt.: kr. 473.675,- og flytende lånerente pt. 2,45%
Lån 2: Eika med lånenummer 152089298. Annuitetslån med restløpetid 20 år 10 mnd. Restgjeld pt.: kr. 2.241.331,- og flytende lånerente pt. 2,45%
Lån 3 Husbanken med lånenummer 1-11745941. Annuitetslån med restløpetid 8 mnd. Restgjeld pt.: kr. 29.400,- og flytende lånerente pt. 1,41%

Det ingen IN-ordning (individuell nedbetalingsordning) for andelshaverne i borettslaget.

Borettslaget består av 44 andelsleiligheter.

Borettslaget har fra 01.07.2018 dugnadsrefusjon. Dugnadspenger innbetales med kr. 50 pr  måned og utbetales en gang i året dersom andelseier stiller til dugnader. Styret sender liste til forvaltningskonsulent for refusjon. Refusjon av dugnadspenger skjer i januar året etter innbetaling og blir trukket fra i felleskostnadene.

Sikringsfond:
Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.Sikringsfond er en forsikringsordning som dekker tap borettslaget får som følge av at andelseiere misligholder betaling av løpende fellesutgifter. Medlemskap i sikringsordning kan tegnes av det enkelte borettslag, eller av boligbyggelag på vegne av tilknyttede borettslag.

Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer, og medlemmer tilknyttet boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Forkjøpsretten avklares etter budaksept.

Prisantydning

1 390 000,- / Felleskostnader: 3 146,-

Beregnet totalkostnad

1 390 000,- (Prisantydning) 78 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 1 468 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger) Omkostninger 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 6 556,- (Forkjøpsrettsavklaring) -------------------------------------------------------- 11 688,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 1 479 688,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Hans Holt Byggmester/Takstmann

Forsikring

IF Skadeforsikring

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Annonsering (Kr.4 500) Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - SELGER (Kr.5 245) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 1 468 000,-) (Kr.36 900) Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995) Internett annonsering (Kr.12 900) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 000) Totalt kr. (Kr.80 415)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Protecor Forsikring ASA, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen  dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Fullstendige vilkår for boligselgerforsikringen kan hentes på www.protectorforsikring.no. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jørgen Nyhus

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jørgen Nyhus

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?