Til innholdet

Enebolig m/separat utleiebolig (40 kvm) m/behov for innv. oppussing - Stort potensiale på romslig tomt - Dobbelgarasje

Veibakken 4A&B
Prisantydning 2 950 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 122
BRA: 133 m²
Soverom: 3
Byggeår: 1964
Tomtareal: 1947 m²

Dokumenter

Enebolig m/separat utleiebolig (40 kvm) m/behov for innv. oppussing - Stort potensiale på romslig tomt - Dobbelgarasje


Kort om eiendommen

Veibakken 4 er en vestvendt og svært usjenert beliggende eiendom med stort potensiale. Her kan du forme din egen bolig innvendig, samtidig som du får gode leieinntekter fra den separate utleieboligen!
Kort nevnes;
 
- Solrikt og usjenert uten særlig innsyn
- Sen kveldssol og utsikt mot vest
- Hyggelig hagetomt med hvitt stakittgjerde
- Dobbel garasje med god plass fra 2005.
- Asfaltert innkjørsel og parkeringsplass
- Skiftet det meste av utvendig kledning og endel vinduer og dører ca 2015 på begge boliger
- Taktekking skiftet ca 2015 med oppløft (ikke søkt godkjent).
- Stor terrasse med utepeis og overbygg/pergola
- Behov for modernisering og oppussing i begge boliger gir muligheter til å skape egen stil
m.m.

Vi ønsker velkommen til denne hyggelige eiendommen sentralt beliggende på Nøtterøy.

Finn.no: Lokalområde

NØTTERØY/VEIBAKKEN

Adresse

Veibakken 4A&B 3140 Nøtterøy

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Eneboligen ligger i landlige omgivelser i Veibakken, kun noen få minutters gange fra Kjøpmannskjær og sjøen.

Området har nærhet til skoler, barnehager (Brattås) og offentlig kommunikasjon. Borgheim ligger ca. 3 km unna med dagligvarebutikk, bakeri og frisør, og det er ca. 8 km til Tønsberg med alle bymessige fasiliteter. Det er ellers kort vei til idrettshall, golfbane, ridesenter og treningssenter. Nøtterøy er viden kjent for sin vakre skjærgård, men hovedøya har også fine muligheter for turer i skog og mark. Vinterstid, så fort værforholdene tillater det, kjøres det opp skiløyper.

Sommerdagene kan tilbringes ved de flotte badestrendene i nærområdet, som blant annet Torødstranda, Øra badeplass, Fjærholmen eller Verdens Ende. På Borgheim er et nytt trenings-/parkouranlegg (Tuftepark) klart for bruk. Anlegget ligger ved siden av Wilhelmsenhallen som er en av tre idrettshaller på Nøtterøy. Bak hallen er det beachvolleyball-bane. Nøtterøy Golfklubbs flotte baneanlegg ligger på Hella, like ved Borgheim.

Av severdigheter og kulturelle tilbud kan Nøtterøy Kulturhus anbefales.

Nærområdet

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi i Kjøpmannskjær, Rema 1000 og Meny. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Bellevuesenteret, Farmandstredet og Handelshuset Foyn et rikt og variert utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Det er også kort vei til Tønsberg by. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, hvorav nærmeste holdeplass ligger ca. 100 m fra boligen. Ved å benytte bil tar det ca. 5 min til Teie, 10 min til Tønsberg, 25 min til Åsgårdstrand, 30 min til Sandefjord lufthavn og 50 min til Drammen. Eiendommen har gangavstand til Brattås barneskole og Borgheim ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Type, eierform og byggeår

Enebolig selveier, oppført i 1964, modernisert utvendig i 2015.
Sidebygning, utleiebolig oppført i ukjent år, modernisert utvendig i 2015.
Dobbel garasje bygget i 2005.

Bygninger og byggemåte

Enebolig bygget i trekonstruksjon over mur.

Innhold:
1.etg.: entré/vindfang, gang, kjøkken med spiseplass og innredning, spisestue, stue (halvplan ned) med peis og utgang til solrik terrasse. Flislagt bad og separat toalettrom. Hovedsoverom og barnerom.
2.etg.: soverom/loftstue med utgang til vestvendt balkong (ikke søkt godkjent).
Kjeller: vaskekjeller, fyrrom, boder.

Innhold utleiebolig:
1.etg.: stue, kjøkken, soverom, bad og bod.

Dobbelgarasje.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Soverom: 3, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 122 kvm, Bruksareal: 133 kvm, Bruttoareal: 150 kvm

Enebolig
1.Etasje: 91 / 91 kvm p-rom/BRA
2.Etasje: 18 /18 kvm p-rom/BRA
Kjeller: 13 / 24 kvm p-rom/BRA

Utleiebolig:
1.Etasje: 40 / 44 kvm p-rom/BRA

Dobbelgarasje på 36 kvm BRA.

Standard

Enebolig med gjennomgående behov for innvendig modernisering og oppussing. Det er utvendig utført større vedlikeholdsarbeider med ny kledning, taktekking, vinduer og dører i ca 2015. Enkelte vinduer er eldre, i flg. tilstandsrapport. Enkelte gjenstående arbeider vedrørende kledning mot nord, sikring av takterrasse samt ferdigstille arbeider ved takutstikk/ vindskier mot nord. Det bør også søkes om takoppløft, da dette ikke er gjort av nåværende eier.
For øvrig en bolig med en god planløsning og stilig oppdeling av oppholdsrom. Virkelig en tøff bolig som vil bli meget bra!

Separat boenhet med mulighet for utleie. Her finnes kjøkken, bad, soverom og stue. Det er kommentert at badet bør påregnes oppusset.

Praktisk dobbel garasje for god plass til parkering av to biler.

Oppvarming

Det er montert en flott peisinnsats i stue med gjennomsyn.
Sentralfyringsanlegg fra byggeår med brenseltank nedgravd i terreng der tanken må fjernes innen 2020. Alder på sentralfyr tilsier at videre drift/ vedlikehold ikke er økonomisk forsvarlig. Som en følge av Stortingets klimaforlik fra 2012 er det bred politisk enighet om å innføre forbud mot oppvarming av boliger med fossil olje eller parafin fra 2020. Vi gjør derfor oppmerksom på at det kan komme pålegg for eiendommer med oljetank/parafintank om at tanken må fjernes i sin helhet, alternativt tømmes/spyles/plomberes. Kjøper overtar risikoen og ansvaret for dette. For mer informasjon og støtteordninger, se www.enova.no.

Parkering

Gode parkeringsmuligheter utenfor garasje, samt utenfor utleiebolig.

Areal og eierform

Areal: 1 947 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Hyggelig hagetomt med hovedsakelig gressplen, inngjerdet med hvitt stakittgjerde. Diverse prydbusker og trær, samt huskestativ for barna. En del naturtomt ned mot vest hvor man har god kontroll på egne solforhold.
Asfaltert innkjørsel og parkeringsplass utenfor boligene.

Eier

Atle Thuv

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp. Det er i dag septiktank på eiendommen. Det foreligger ikke pålegg på eiendommen pr i dag, men det vil komme pålegg om separering av avløp ila 2019, iflg. kommunen. Det kan komme
pålegg om å fjerne oljetank, i flg kommunen.
Adkomst via privat stikkvei.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i uregulert område avsatt til boligområde, nåværende. Eiendommen er en del av (grenser til) pågående detaljregulering, Veibakken plannr. 2017005. Planforslag lagt ut til offentlig
ettersyn med frist for uttalelse 17.12.2018. Det er planer om utbygging i skogen mot nord for eiendommen - merket gult i reguleringsplanen og kommuneplan.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Det er utstedt midlertidig brukstillatelse på hovedbygning datert 25.09.1969. Selger av eiendommen opplyser spesielt at takoppløft og tilhørende balkong/takterrasse på enebolig ikke er søkt godkjent hos Færder kommune.
Kopi av midlertidig brukstillatelse kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

2 950 000,-

Beregnet totalkostnad

2 950 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 73 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 950 000,-)) -------------------------------------------------------- 86 072,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 036 072,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Ligningsverdi : 691 022,- Sekundær ligningsverdi : 2 487 680,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Kommunale avgifter

Kr. 24 312 pr. år Gjelder begge boenheter

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 2 950 000,-) (Kr.59 000) Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995) Markedspakke (Kr.12 200) Tønsbergs Blad 090119 (Kr.4 500) Kommunale opplysninger (Kr.2 970) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Pantattest selger (Kr.387) Servitutter (Kr.172) Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.525) Totalt kr. (Kr.100 124)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Protecor Forsikring ASA, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen  dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Fullstendige vilkår for boligselgerforsikringen kan hentes på www.protectorforsikring.no. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Lars Ole Wittingsrud

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Lars Ole Wittingsrud

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?